ANS Trading

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van kwaliteitsvolle tweedehandskleding, dan bent u hier aan het juiste adres. Mijn familie is reeds drie generaties actief in de textielrecyclage en behoorde tot één van de pioniers in Europa. Het was mijn grootvader die het sorteersysteem dat wij nog steeds gebruiken introduceerde en dat een kwaliteitsvol eindproduct garandeert.

Inderdaad, iedereen kan kleding sorteren, maar dit op een professionele manier doen, vingervlug de verschillende stoffen herkennen, met één oogopslag eventuele gebreken dedecteren, terwijl er tevens rekening gehouden wordt met de verschillende tendenzen op modegebied én de specifieke noden van de beoogde exportmarkten, dat is wat u van ons bedrijf kan verwachten.

Uiteraard is om tot een hoogstand resultaat te komen, ook de kwaliteit van het ongesorteerde materiaal belangrijk. Daarom verwerken wij uitsluitend origineel, afkomstig vanuit de beste regio's in Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Desondanks zijn fluctuaties in de kwaliteit van het ingezamelde textiel onvermijdelijk. Maar wij spannen ons in om onze klanten steeds een stabiele standaardkwaliteit te leveren.

Abdo Baghdadi, Directeur

Kwaliteitsvolle tweedehandskleding

Extra kwaliteit

Eerste keus

Tweede keus

Schoenen